04 apr, 16:32
2016
In de kijker
Herman Peters

Van Elk & Zn B.V.: Actief meedenken met groot en klein

Een zo compleet mogelijke en goede oplossing bieden op vragen van onze klanten, daar staan wij voor. Wij bieden als bedrijf een breed pakket aan mogelijkheden op het gebied van sloopwerk en grondwerk maar ook voor andere werkzaamheden zoals hovenierswerk, aanleg riolering, bestrating, afvoer vervuilde grond etc. kan men bij ons terecht. En deze werkzaamheden doen wij ook voor de particulier. Een complete verandering van je tuin? Met ons gespecialiseerde machinepark en onze vakkennis wordt dit een fluitje van een cent. En heel belangrijk: één aanspreekpunt voor je project, groot of klein.

Geschreven door: Herman Peters / Fotografie: Herman Peters Fotografie

Begrip in de regio Sinds maart 2009 is het bedrijf van Elk en Zn. BV gevestigd op de Hoogeindsestraat 16a in Rijkevoort van waaruit men de hele regio bedient. Voorheen was het bedrijf gevestigd in Oeffelt waar in 1966 de basis van het bedrijf werd gelegd . “Ja, we worden door onze klanten gewaardeerd”, vertelt bedrijfsleider Henrie Ploegmakers trots. “Wij staan bekend om het feit dat we meedenken met de klant, secuur werken en veel vakkennis in huis hebben. En ik durf te stellen dat we een toekomstgerichte visie hebben. Grond is in onze optiek kostbaar en hier moeten we goed en zuinig mee omgaan. Wij hebben de benodigde kennis en huis en die stellen we graag ten dienste van de klant”.

Grondbedrijf/sloopwerken

Wij hebben veel kennis en ervaring in huis als het gaat om bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden. Dit moet altijd verantwoord gebeuren zodat je een minimale milieubelasting hebt. De wettelijke bepalingen zijn bekend en die passen we toe zodat de klant zich hier geen zorgen om hoeft te maken. We nemen de klant dit soms lastige werk uit handen Naast sloopwerkzaamheden zijn de grondwerken een belangrijke tak bij ons. Dit kan, aansluitend op een sloopwerk, het opschonen en verwijderen van grond zijn maar ook het graven van bouwputten voor aannemers of de aanleg van rioleringen. Steeds vaker krijgen we te maken met verontreinigde grond. Door middel van een proces van zeven en reinigen maken we hier weer prima bruikbare grond van. Veel mensen denken dat grondwerk altijd iets groots is maar dat hoeft helemaal niet. Wij werken ook vaak in tuinen en tuintjes bij particulieren of bij bedrijven. We hebben maar liefst 8 verschillend minigravers met diverse hulpstukken staan zodat we voor elke klus het juiste gereedschap hebben. Dat betekent ook dat we geen of minimale schade veroorzaken als we aan het werk zijn. Dus geen kapot gazon of straatwerk maar 100% goed werk.

Overige werkzaamheden

Bij de aanleg van een park of tuin komen naast het grondwerk ook zaken als rioleringen en bestratingswerk aan de orde. Ook deze kunnen wij verzorgen. Wij kunnen dus een compleet pakket aanbieden wat erg prettig is voor de opdrachtgever. Wij denken mee en voeren uit en voorkomen zo ook veel problemen door miscommunicatie. Ook de klant weet vanaf het begin waar hij aan toe is. Wij denken mee, geven advies en zorgen voor een passende offerte. Juist ook voor de particulier is het erg fijn dat we maatwerk kunnen leveren. De een wil graag zelf bepaalde werkzaamheden verrichten, de ander laat alles verzorgen. Projecten dus van groot tot klein, alles is mogelijk. Van alleen een vijver uitgraven tot een complete metamorfose van de tuin met verplaatsing van bomen en struiken. Ja, ook het verplaatsen van die boom kunnen en willen wij graag verzorgen!

De werf Op de werf aan de Hoogeindsestraat liggen, naast zand en grind, ook nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen en rioleringsbenodigdheden. Ook de particulier kan hiervoor op de werf terecht. Speciaal voor hem/haar is de werf ook op zaterdag geopend van 7.30-15.00 uur En ook dan is er vakkundig personeel aanwezig voor hulp of advies.

Van Elk & Zn. BV Hoogeindsestraat 16a 5447PD Rijkevoort 0485-372217 info@vanelkrijkevoort.nl www.vanelkrijkevoort.nl