28 jan, 11:42
2017
Algemeen
Bedrijvig Beurs

Bedrijvig Beurs kiest voor vernieuwde opzet

Derde editie: woensdag 13 en donderdag 14 september CUIJK – “Wij hebben gekozen voor een vernieuwde opzet voor de derde editie van de Bedrijvig Beurs, die plaatsvindt op woensdag 13 en donderdag 14 september in het Ebben Inspyrium te Cuijk”, vertellen organisatoren Aik Ducaat en Robert Hermens, tijdens de lancering van de nieuwe website.

De Bedrijvig Beurs geldt als hét netwerkplatform waar je regionale kansen en kwaliteiten ontdekt. Tijdens de vernieuwde Bedrijvig Beurs draait het allemaal om interactie. Meer dan 120 exposanten presenteren zich op de beursvloer van ruim 5.000 vierkante meter. “Samen vormen ze een gevarieerde mix van het zakelijke platform in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Het nieuwe concept biedt - naast een totaalbeeld van het regionale bedrijfsleven - de mogelijkheid om deel te nemen aan spraakmakende speeddatesessies op de verschillende themapleinen. Daarnaast sluiten we de beurs dagelijks af met een spreker die bekendheid in het hele land geniet”, legt Ducaat uit.

Speeddates Dankzij de vernieuwde opzet maken bezoekers én exposanten kennis met de kansen en kwaliteiten die onze regio biedt. Ducaat gaat enthousiast verder. “Tijdens de speeddates ontmoet men op persoonlijke wijze zowel regionale, als regiovreemde mede-ondernemers, high potentials uit de regio en bestuurders van de gemeentes uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Onze partners en bekende netwerkorganisaties uit de regio organiseren daarnaast doorlopend inspirerende bijeenkomsten.”

Regiovreemd De mogelijkheden van de regio worden volgens Hermens nog te weinig belicht. “Samen kunnen we daar verandering in brengen. Daarom gaat iedere exposant de morele verplichting aan om per beursdag vijf regiovreemde relaties als VIP te ontvangen. Zo staat Bedrijvig 2017 alleen al garant voor 3.600 kwalitatief hoogstaande, regiovreemde contactmomenten.”

Bij een nieuwe opzet van de beurs hoort ook een nieuwe website. “Hier kan iedereen de informatie over de Bedrijvig Beurs rustig teruglezen. Volg ons daarnaast via social media, zodat u als eerste op de hoogte bent van het programma. Ik kan alvast verklappen dat het de moeite loont om de agenda op 13 en 14 september vrij te houden”, besluiten Ducaat en Hermens.