Dietistenpraktijk Dianne van Duijnhoven

Geen dieet gevolgd, alleen kleine aanpassingen
10 Juni 2015
Diëtistenpraktijk Dianne van Duijnhoven

‘Het liefst hoor ik dat iemand niet het idee heeft een dieet te volgen’

Boekel– Sinds 2011 heeft diëtiste Dianne van Duijnhoven spreekuur in apotheek Boekel. Zij zorgt voor persoonlijke voedings- of dieetadviezen, aangepast aan uw leefomstandigheden.

“Behalve dat eten lekker en gezellig kan zijn, heeft eten ook alles te maken met gezondheid”, zegt diëtiste Dianne van Duijnhoven overtuigend. “Door gezond te eten wordt het risico op het krijgen van chronische ziekten, zoals hart- en vaataandoeningen en diabetes verminderd”.
Niet alleen mensen met overgewicht, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol of met diabetes krijgt Dianne van Duijnhoven op consult. Ook mensen die juist ondergewicht hebben, darm of leverziekten, nierziekten, stoelgangproblemen, spijsverteringsklachten, botontkalking, voedselallergieën, enz. kunnen bij haar terecht. Ook mensen die voedingsadviezen nodig hebben door afvallen of smaakverandering bij kanker.
U kunt met of zonder verwijsbrief van de huisarts een afspraak maken. Bij het eerste consult wordt door diëtist Dianne met u de wensen en verwachtingen en voedingspatroon besproken. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijk voedingsadvies samengesteld en krijgt u praktische tips. Meestal zijn er vervolgconsulten nodig, waarvan bijna altijd de zorgverzekering de kosten dekt.

Spreekuren
Dianne van Duijnhoven heeft enkele dagen per week spreekuur in Boekel. Een afspraak is mogelijk tussen 8.00 uur en 18.00 uur en 1 keer per maand op zaterdag. En Als u zelf niet kunt komen dan komt ze bij u langs.

Dagelijkse praktijk
“Omgaan met voeding in het algemeen heeft natuurlijk mijn belangstelling, maar ook het omgaan en werken met mensen en hen coachen interesseert me. De dagelijkse praktijk is gericht op zelf-management”, zegt Dianne van Duijnhoven, “met de mensen die in mijn praktijk komen bespreek ik wat ze eten, hoe ze leven en wat voor haalbare doelen er op langere termijn gehaald kunnen worden om bijvoorbeeld het gedrag te veranderen. Het blijft wel altijd maatwerk binnen hun eigen leefpatroon”.

“Wat het werk leuk en interessant maakt is het uitstippelen van de weg die afgelegd moet worden door de cliënt om succes te hebben. En dat ik aan dat succes heb kunnen bijdragen. Het liefst hoor ik als iemand zegt dat hij/zij niet het idee heeft een dieet te volgen, maar dat toch het doel bereikt is.

Diëtistenpraktijk Dianne van Duijnhoven
Tel: 0485 – 213899
Mob: 06 – 16710806
www.dietistedianne.nl
Contactgegevens
Dietistenpraktijk Dianne van Duijnhoven
Papenvoortsedijk 7a
5447 NG Rijkevoort