Bakkerij Merks

Over Bakkerij Merks
Ambachtelijke koekbakkerij

Onze bakkerij bakt op ambachtelijke wijze ontbijtkoek. We beleveren met onze koekbakkerij dan ook diverse bakkers in Limburg, Brabant en Gelderland.
Chocolademakerij

Het alom geprezen "logo drukken op chocola" vindt zijn oorsprong bij Bakkerij Merks in Boekel. Bij onze chocolademakerij kunt u terecht voor heerlijke logo bonbons of andere chocoladeproducten.
 
Toen en nu In juli 1972 opent ‘Bakkerij Van Berlo’ in het Brabantse Boekel haar deuren. Kwaliteit en vakmanschap leiden al snel tot een vaste klantenkring in Boekel en omstreken. Met veel liefde voor het vak bouwen Martien en Tonnie van Berlo de ambachtelijke bakkerij uit tot een succesvol bedrijf. Ambachtelijke Bakkerij Merks Op 1 april 1995 nemen Lambèr en Anja Merks de bakkerij over. Vanaf juni 1996 zetten zij het bedrijf voort onder de naam ‘Ambachtelijke Bakkerij Merks’. De naam zegt het al: Bakkerij Merks staat voor vakwerk. Alle producten worden ambachtelijk en in eigen huis bereid door een team van echte vakmensen. Door het directe contact met de klant is Bakkerij Merks in staat haar producten af te stemmen op de wensen van de consument en in te haken op ontwikkelingen in de markt. Bakker Merks zit dus niet stil. Slagvaardigheid en voortdurende verbetering en innovatie hebben geleid tot een breed assortiment aan hoogwaardige producten en vele, overheerlijke specialiteiten. Stuk voor stuk van dagverse kwaliteit en met zorg bereid. Anno 2014 is Ambachtelijke Bakkerij Merks een begrip in Boekel en omgeving. Het kakelverse brood, de verrassende banketcreaties en de uitstekende service vallen bij iedereen in de smaak! Kom eens langs en proef het zelf!
Contactgegevens
Bakkerij Merks
Kennedystraat 5
5427 CH Boekel