Van der Lee Metaal

Over Van der Lee Metaal
Van der Lee Metaal B.V. ontwerpt, fabriceert, levert en monteert staalconstructies, trappen, leuningwerken en balustraden op maat.
Ontwerp en vormgeving kunnen uiteenlopen van sober functioneel tot een beeldbepalend architectonisch element. We maken daarbij gebruik van diverse materialen waaronder staal, RVS, aluminium, hout en glas.

De trappen, leuningwerken en balustraden worden geheel naar wens van de klant ontworpen waarbij onze vakkennis wordt gebruikt om tot een technisch en esthetisch perfecte oplossing te komen.
Wij voeren onze opdrachten uit in woningbouw, utiliteitsbouw, renovatieprojecten en voedings- en levensmiddelen instudstrie. De opdrachtgevers zijn aannemers, architecten, overheid of particulieren.

Van der Lee Metaal B.V. is VCA* gecertificeerd en is lid van de Metaalunie (http://www.metaalunie.nl) en de branchevereniging Nederlandse Trappen Fabrikanten (www.trappenfabrikanten.nl).
De kwaliteit en duurzaamheid van onze producten is gegarandeerd doordat wij werken met de laatste technieken op gebied van ontwerpen (3D Hicad), construeren, produceren en conserveren.
Contactgegevens
Van der Lee Metaal
De Vlonder 218
5427 DH Boekel