Stichting Muziekevent Noordoost-Brabant Noord-Limburg

Ook de derde editie van het MuziekEvent zeer goed geslaagd
19 Oktober 2018
Zaterdag 6 oktober vond in Landhorst het derde MuziekEvent voor mensen met een beperking plaats. Deze keer voor het eerst in combinatie met een buitengebeuren: het Muziekterras.
De feesttent bij café buitenlust was feestelijk aangekleed. Bezoekers werden op een leuke wijze welkom geheten door De Poetsdames. Leden van toneelgroep Spelenderwijs ontvingen op een leuke manier de gasten en begeleidden hen naar een plekje in de feesttent.
Direct hing daar al een feestelijke sfeer met name door de aanstekelijke muziek van Jos Driessen.
Na de opening door burgemeester Sijbers kon er genoten worden van een keur aan artiesten. Door de diverse muziekstijlen en het grote enthousiasme van de artiesten kwam iedereen wel aan zijn trekken.
Nieuw deze editie was het Muziekterras. Ook hier kijkt de organisatie met volle tevredenheid op terug. Erg gezellig, leuke muziek, diverse eetkraampjes en veel genietende bezoekers. Gezien de reacties van zowel bezoekers als artiesten en standhouders voor herhaling vatbaar.
Mede dankzij de hulp van een groot aantal spontaan aangemelde vrijwilligers werd er een onvergetelijke middag neergezet.
De droom van de organisatie, het neerzetten van wederom een geweldig feest is volledig uitgekomen. Stichting MuziekEvent wil dan ook graag iedereen bedanken voor hun inzet deze dag maar speciaal dank aan alle sponsoren, vrijwilligers en spontane ondersteuners.
Jullie waren geweldig!
Contactgegevens
Stichting Muziekevent Noordoost-Brabant Noord-Limburg
Randweg 123
5845CX Sint Anthonis