03 jan, 14:15
Nieuws

Zingende politieagente Marije (23) gaat viral: 'Telefoon staat roodgloeiend'

Ze heeft gekozen voor een carrière bij de politie, maar als zangeres zou politieagente Marije (23) misschien ook prima de kost kunnen verdienen. Tijdens een rustig moment in de nachtdienst zong ze mee met Door De Wind, een cover van Miss Montreal. Haar collega's zetten de video waarin Marije als een nachtegaaltje zingt op Instagram en TikTok.

En meer mensen blijken de zangkunsten wel te kunnen waarderen. Inmiddels stromen de reacties binnen, de video is al duizenden keren bekeken.

"Jullie kunnen je wel voorstellen dat wij de nachten zo wel door komen. Ik zie een nieuwe kandidaat voor 2021 van The Voice of Holland aankomen!! Ik ben fan", zegt agente Christel over haar collega uit Boekel.

Als Omroep Brabant zondag aan het begin van de avond even met Marije belt, blijkt haar telefoon over te stromen met berichtjes. " Ik ben net wakker na een nachtdienst en de telefoon staat roodgloeiend."

Marije zingt wel vaker in de dienstauto, maar dit keer besloot ze samen met een collega iets op te nemen. "Dat is toch leuk voor het nieuwe jaar, vooral na al die ellende. Toen heb ik snel een liedje gezongen."

Nu wordt Marije, die zelf niet graag in het middelpunt van de belangstelling staat, bedolven onder de berichten. "En ze zijn allemaal positief. Iedereen vindt het mooi."

Een volgende filmpje is nog niet in de maak, maar die lijkt niet lang op zich te laten wachten. "Zang is altijd een hobby geweest, net als die politiedroom", voegt de Boekelse toe. "Maar een nieuw filmpje kan binnenkort nog weleens komen."


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »