11 nov, 15:48
2016
In de kijker
Kees de Bruin - Taal en Tekenhuis

Van Hulst Wonen geeft sfeer de ruimte, thuis en in het dorp

SINT ANTHONIS – Anita van Hulst en John Bindels zijn met ‘Van Hulst Wonen’ een begrip in Sint Anthonis en in de regio. Zij hechten grote waarde aan het helemaal naar wens, sfeervol en persoonlijk inrichten van interieurs en woningen. Tel daar bij op een passend en professioneel advies, dan is duidelijk dat hun slogan ‘Wij maken van uw huis een thuis’ geen loze kreet is. Bovendien bewijst hun actieve deelname aan het maatschappelijk leven in Sint Anthonis dat ze er prijs op stellen een onderdeel van het dorpsleven te zijn. “Het midden in de gemeenschap staan is belangrijk voor ons”, zegt Anita. “Natuurlijk is dat essentieel voor onze zaak, maar betrokken zijn met de mensen in onze omgeving is net zo belangrijk. We hebben in onze winkel en bedrijf dagelijks te maken met begrippen als inspiratie, creativiteit, dynamiek en samenwerking. En dit is in ons dagelijks leven net zo”.

Actief deelnemen

De samenwerking van Van Hulst Wonen blijkt onder andere in het sponsorschap van volleybalvereniging Activia, voetbalvereniging DSV en van de tennisvereniging, maar ook bijvoorbeeld uit de actieve deelname aan de website Bezoeksintanthonis.nl. “Deze website heeft onze sympathie. We staan er niet alleen op om onze zaak goed in de picture te zetten, maar ook omdat alle verenigingen, clubs en organisaties uit het dorp deel kunnen nemen aan de site. Iedereen kan er alleen maar voordeel van hebben. De websitemakers hebben het goed begrepen dat een onderneming vandaag de dag niet op een eilandje kan blijven zitten, maar actief onderdeel van de gemeenschap dient te zijn van. Noem het maatschappelijk ondernemen, wij als Van Hulst Wonen zijn er dagelijks mee bezig, de websites van de Bezoekformule brengen het ook in de praktijk. Heel inspirerend doen ze dat.”

Persoonlijk wonen

Wie waarde hecht aan persoonlijk wonen en van mooie en natuurlijke materialen houdt, moet zeker eens een bezoek aan Van Hulst Wonen brengen. Zij kunnen uw interieur en woning helemaal naar wens functioneel, sfeervol en passend inrichten. Bij Van Hulst Wonen treft u meubelen, stoffering, slaapkamers, accessoires en relaxfauteuils aan. De collectie is enorm uitgebreid en alles is met zorg geselecteerd. Vanuit een persoonlijk en betrokken advies weten Anita en John droomwensen concreet te maken.

Compleet

Van Hulst Wonen heeft niet alleen alles voor de huiskamer, maar ook slaapkamers, werkkamers, enz, kunnen volledig naar alle wensen ingericht worden. Meubels, slaapkamers, overgordijnen, vitrages, harde en zachte vloerbedekking en vele soorten binnen- en buitenzonwering. Behalve met het compleet inrichten van woningen heeft Van Hulst Wonen ook ervaring met het inrichten van kleine en grote projecten.

Bekijk voor vele inspirerende voorbeelden hun website maar eens.

Van Hulst Wonen

Peter Zuidstraat 7-9

5845 AK Sint Anthonis

Tel. 0485-381902

E-mail: info@vanhulstwonen.nl

Website:www.vanhulstwonen.nl