29 okt, 08:58
2018
Nieuws

Gelijkspel Vitesse tegen 10 man

Na de nederlaag van vorige week tegen Boekel gingen de Gennepenaren zondag op bezoek bij Ulysses in Megen. De thuisploeg speelde ruim een uur lang met tien man omdat Robert van de Water na een half uur zijn tweede gele kaart pakte.

Ulysses, dat nog maar een keer had gewonnen begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam verdiend op een voorsprong door een benutte strafschop. Ook Vitesse kreeg een strafschop, halverwege de tweede helft, maar deze werd door de Megense goalie gestopt. Enkele minuten later maakte Rob Janssen toch nog de verdiende gelijkmaker waarna beide teams nog kansen kregen op de volle winst maar het bleef bij 1-1.

peace
Download onze App Get it on Google Play

Het bericht Gelijkspel Vitesse tegen 10 man verscheen eerst op Maasduinen Centraal.

Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »