10 sep, 15:29
Nieuws

Boer zoekt Vrouw-boerin Michelle gaat trouwen met haar Maarten

Huwelijksklokken voor voormalig Boer zoekt Vrouw-deelnemers Maarten Bos en zijn vriendin Michelle van Asseldonk uit Boekel. Maarten is vorige week op zijn knieën gegaan voor Michelle, ze zei volmondig 'ja'.

Michelle en Maarten deden in 2018 mee aan Boer zoekt Vrouw en zijn sindsdien een stelletje. "Ik zit al best een tijd te dollen dat ik graag wil trouwen en vroeg weleens aan Maarten of hij al een ring had gekocht. Hij zei dan grappend dat elke keer dat ik er over begon, er een maand bij kwam voordat hij het echt zou vragen", laat Michelle weten op de website van het populaire datingprogramma.

'Dacht dat het een geintje was'
Tijdens de vakantie van de twee was het dan toch echt zover: "Ik zag het niet aankomen en dacht ik dat het een geintje was. Hij heeft het heel goed stil kunnen houden voor me. Dat vind ik heel knap gedaan en natuurlijk super leuk!”

Wanneer de twee daadwerkelijk in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend. “Ik wil het liefst in het voorjaar trouwen, maar niet als het op anderhalve meter moet, dat zie ik niet zo zitten. Dus we wachten nog even met alles echt vast te leggen", zegt de verloofde boerin.


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »