13 jun, 17:00
2015
Algemeen
Maatwerk Media

Bezoek-websites lanceren ’Lees ik graag’ knop

Positieve feedback geven op nieuwsberichten en evenementen in de regio, sinds zaterdag 13 juni is dit mogelijk op alle bezoek-websites als bezoekrijkevoort.nl, bezoeksintanthonis.nl en bezoekboxmeer.nl.

Om te kunnen laten zien dat bezoekers enthousiast zijn over een bericht, hebben de bezoek-websites hiervoor de knop ‘Lees ik graag’ in het leven geroepen. Dit is een button waarbij bezoekers op een eenvoudige manier aan kunnen geven dat ze dit bericht leuk vinden om te lezen. Deze ‘lees ik graag’s zijn terug te vinden naast elk nieuwsbericht zodat ook andere bezoekers kunnen zien dat dit bericht leuk is om te lezen. Tevens komen hierdoor de meest interessante berichten sneller in beeld.

Het werkt heel eenvoudig. Bezoek een van de bezoek-websites zoals bijv. bezoekcuijk.nl of bezoekwanroij.nl en klik op een nieuwsbericht of evenement. Naast elk bericht verschijnt een button ‘Lees ik graag’. Als u al ingelogd bent als lid van de bezoek-websites kunt u direct het bericht ‘Lees ik graag’en, bent u nog geen lid dan kunt u zichzelf in 2 eenvoudige stappen gratis en zonder verplichtingen aanmelden.

Leest u graag een bepaald nieuwsbericht of informatie over een evenement? Laat dan ook uw positieve feedback horen via de ‘Lees ik graag’ button op de bezoek-websites. Leuk voor de auteur en voor andere mede-bezoekers van de website!