Natuurlijk! Bij Kaat

Blijvend gewicht verliezen?
9 Juni 2015
Gelukkig komen steeds meer mensen er achter dat het volgen van een streng dieet,afvallen met shakes of het weglaten van bijvoorbeeld koolhydraten niet lijdt tot blijvend gewichtsverlies.
Het werkt, absoluut….. Althans, zo goed als alle diëten werken. Je houd je er een paar weken of een paar maanden precies aan en je valt af. Je bent een heel eind, of misschien al wel helemaal op je streefgewicht! Geweldig, je krijgt complimenten, je gaat een nieuwe garderobe aanschaffen en je kunt weer lekker uit eten. Een keer een gebakje mag, je hebt tenslotte wel iets te vieren!

Jojoën
In die paar weken of maanden ‘diëten’ is je levensstijl niet aangepast. Je valt terug in je oude patroon waardoor je langzaam weer wat aankomt. Je geeft jezelf wel een grens, als ik maar niet over de XX kilo heen ga. En voordat je het in de gaten hebt zit je er na een heel gezellig weekend net iets boven. Als het daar maar bij blijft beslis je voor jezelf.
Helaas ben je niet de enige waarbij het zo gaat. Je grenzen blijf je verleggen en voordat je het weet ben je zwaarder geworden dan toen je begon. Stel je eens voor hoe het is om voor eens en voor altijd je overtollige kilo’s kwijt te zijn?

Levensstijl aanpassen
Natuurlijk! Bij Kaat helpt je op een natuurlijke manier naar een blijvend, gezond gewicht.
Vanuit je huidige levensstijl gaan we kijken naar wat er verbetert kan worden. Geen lijstjes, geen menu’s die je moet maken of een bepaald merk repen welke je in huis moet hebben. Nee, er wordt gekeken naar hoe je nu leeft en hoe we dat op een verantwoorde wijze kunnen aanpassen tot een gezonde levensstijl. Met een paar kleine stapjes kom je vaak al een heel stuk dichter bij je ideale gewicht.

Soms denk je heel gezond bezig te zijn maar blijkt dat toch nog wat beter te kunnen. Ook zijn er nog regelmatig mensen die te weinig eten. Hoe kan dat nou, weinig eten en niet afvallen? Mensen die te weinig voedingsstoffen binnen krijgen daarbij kan het lichaam kan niet optimaal functioneren en dan is het ook niet mogelijk om af te vallen. Meer van de juiste voedingsstoffen eten is dan van belang.
Samen kunnen we een optimaal programma samen stellen. Waar we elkaar tijdens het traject ook met regelmaat zien zodat we dingen kunnen aanpassen, verbeteren en verfijnen.

Natuurlijk! Bij Kaat
Wat er allemaal mogelijk is bij Natuurlijk! Bij Kaat? In de ruim anderhalf jaar dat ik mijn praktijk heb is mijn expertise uitgebreid. Natuurlijk kan ik je helpen met afvallen, maar ook met aankomen. Als natuurvoedingsadviseur kan ik je helpen bij bepaalde gezondheidsklachten om je eetpatroon zo aan te passen dat je klachten kunnen verminderen. Denk hierbij aan een hoge bloeddruk, jicht, depressie of bijvoorbeeld brandend maagzuur. Als je wilt ontgiften (detox-kuur) kan ik je hier ook bij helpen en adviseren. En dan verkoop body-wraps van BB4ME, dit is een kant-en-klare wrap voor specifieke zones. Deze wrap reduceert de omvang en de cellulite, hydrateert, verstevigt en verbetert de structuur van de huid.
Natuurlijk! Bij Kaat is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. De consulten kunnen worden vergoed uit je aanvullende zorgverzekering.

www.natuurlijkbijkaat.nl
Kathelijn@natuurlijkbijkaat.nl
06-19626961
 
Contactgegevens
Natuurlijk! Bij Kaat
Achter de kerk 15
5361EZ Grave