Judo-club Boekel

Vrijdag 1 september – Start seizoen 2017-2018
30 Augustus 2017
Na de welverdiende zomervakantie is de tijd gekomen dat de scholen weer gaan beginnen en dus ook het verenigingsleven. Ook de judoclub Boekel start weer met de trainingen op de gebruikelijke vrijdag. De eerste trainingsavond is op vrijdag 1 september en de aanvangstijden zijn als volgt:
groep 1: 17:15 uur
groep 2: 18:00 uur
groep 3: 19:00 uur
groep 4: 20:00 uur
Over het algemeen worden de groepen ingedeeld op basis van leeftijd, maar ook de vaardigheden van een judoka kunnen hierbij een rol spelen.
Zorg dat je ongeveer een kwartier van te voren aanwezig bent in verband met het omkleden. Naast het volgen van trainingen bestaat er natuurlijk ook weer de mogelijkheid om aan wedstrijden mee te doen en zal er twee keer per jaar een judo-examen afgenomen worden. We hopen dat jullie er net als wij weer ontzettend veel zin in hebben en dan zal het vast weer een sportief en fanatiek judoseizoen worden.
Lid worden?
Nog geen lid van judoclub Boekel, maar is judo misschien wel iets voor u of uw zoon of dochter? Een paar keer vrijblijvend meetrainen of komen kijken kan altijd, maar laat van te voren wel even iets weten per mail. Lid worden kan al vanaf 5 jaar.
Voor meer informatie kunt u terecht op: www.judoclubboekel.nl of www.facebook.com/Judoclubboekel mailen kunt u naar judoclubboekel@live.nl
Tot vrijdag 1 september in hal C2 van sporthal De Burcht in Boekel.
Het bestuur.

» Ga naar de link
Contactgegevens
Judo-club Boekel
Wollegras 14
5427 HM Boekel
Leden
Bent u lid van deze vereniging? Meld u snel aan en blijf op de hoogte! » Ik ben een lid