Automobielbedrijf Ad van Haandel BV

Over Automobielbedrijf Ad van Haandel BV
Automobielbedrijf Ad van Haandel werd opgericht op 2 januari 1974, in het begin bestond het bedrijf uit een kleine garage en een tankstation. Ondertussen is dit bedrijf uit gegroeid tot een dynamisch en compleet automobielbedrijf, waar de automobilist voor alle auto gerelateerde zaken terecht kan. Zo is er een ruime showroom waar men terecht kan voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Peugeot en Citroen zijn de merken die al ruim 40 jaar gevoerd worden. In de ruime werkplaats kan men terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties. De werkplaats beschikt voor alle moderne equipment welke nodig is voor het juiste onderhoud aan uw auto. Het programmeren van sleutels en up daten van de computer van uw auto is dan ook dagelijks werk. In het onderdelen magazijn zijn nagenoeg alle gangbare onderdelen voorradig zodat u snel weer op weg kunt.

In ons zeer moderne Texaco tankstation kunt u 24 uur per dag merk brandstof tanken tegen een zeer concurrende prijs. Merk brandstof is uiteindelijk beter voor uw motor en zuiniger. In onze tankshop kunt u terecht voor allerlei producten, van cadeau artikelen tot rookwaren etc.

Daarnaast beschikt ons bedrijf nog over een Carwash zowel een vol automatische roll over machine van de beste kwaliteit als was-boxen waar men zelf de auto kan wassen.
Foto's
Contactgegevens
Automobielbedrijf Ad van Haandel BV
Julianastraat 55
5427 AV Boekel