dinsdag 27 feb
Informatiebijeenkomst Mantelzorg & werk, hoe werkt het MFC Oelbroeck, Breestraat 1-D, Sint Anthonis
dinsdag 27 feb 2018
19:30
MFC Oelbroeck, Breestraat 1-D, Sint Anthonis

Informatiebijeenkomst Mantelzorg & werk, hoe werkt het

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Als je werkt naast jouw mantelzorgtaken, krijg je te maken met bepaalde wet- en regelgeving. Maar wat is er bij de gemeente geregeld, wat bij de overheid, wat bij het UWV? Waar liggen mogelijkheden om hier met jouw werkgever over in gesprek te gaan? Wat zijn huidige regelingen voor werkende mantelzorgers en zijn er veranderingen in 2018? Het is belangrijk om jezelf goed te laten informeren zodat je op de hoogte bent van de mogelijkheden. Daarnaast ontvangt je informatie over overige wijzigingen in de wet en regelgeving voor mantelzorgers.

Centrum Mantelzorg Land van Cuijk organiseert daarom samen met het Advies en Informatiepunt (AIP) van Sociom een informatiebijeenkomst. Een medewerker van het AIP zal informatie geven over waar werkende mantelzorgers zoal mee te maken krijgen.

Datum en tijd: 27 februari van 19:30 uur tot 21:00 uur
Locatie: Oelbroeck, Breestraat 1-D, Sint Anthonis

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor alle mantelzorgers uit het Land van Cuijk. Ook wanneer je nog nooit eerder aanwezig bent geweest bij een van onze bijeenkomsten, ben je natuurlijk van harte welkom. Deelname is gratis, wel moet je je aanmelden via de website www.mantelzorglvc.nl Wil je meer informatie mail dan naar: info@mantelzorglvc.nl


Bekijk op kaart
Aankomende evenementen

Wilt u ook een evenement toevoegen?

» Voeg evenement toe