vrijdag 2 maa
Choral Highlights: pareltjes uit de koormuziek! vrijdag 2 maart de Matthiaskerk in Oploo
Van:
vrijdag 2 maa 2018
20:00
Tot:
zondag 4 maa 2018
15:00
vrijdag 2 maart de Matthiaskerk in Oploo

Choral Highlights: pareltjes uit de koormuziek!

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

Projectkoor VeroVoces komt met een prachtig concert: Choral Highlights.
Bekende muzikale hoogtepunten uit de koormuziek zijn te beluisteren, zoals Cantique de Jean Racine van Fauré, Laudate Dominum van Mozart, Ombra mai fu van Händel, Ave Maria van Biebl, Abendlied van Rheinberger en Gloria van Vivaldi. Sopraan Kirsti Janssen zal met haar fluwelen stem de solo’s bij de koorwerken verzorgen. En dat alles onder muzikale begeleiding van projectorkest SentoSinfonietta
Het koor en orkest staan onder de bezielende leiding van Roel Verheggen.
Roel Verheggen (bekend van Angels Rule, Passion en Salon Classique) ontving in april 2017 de Boxmeerse speld van verdienste voor al zijn muzikale activiteiten waarmee hij Boxmeer op de kaart heeft gezet.
Choral Highlights is een concert dat toegankelijk is voor een groot publiek. Klassieke muziek die heerlijk in het gehoor ligt, melodieën die menigeen zal herkennen. Laagdrempelig maar van hoog niveau. Net zoals de Passion concerten in 2016 en 2017 in de Sint Petrusbasiliek, die Stichting SentoVero eerder oragniseerde.
Choral Highlights wordt twee keer uitgevoerd: 20.00u in vrijdag 2 maart de Matthiaskerk in Oploo en zondag 4 maart 15.00u in de Theobalduskerk te Overloon.
Toegangskaarten à €13,50 kunt u via www.sentovero.nl bestellen.
Graag duidelijk aangeven voor welke dag u kiest. De kaarten worden na betaling per post verzonden.


Bekijk op kaart