Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel

Nieuwe indeling milieustraat Haps biedt voordelen
22 November 2017
Laad thuis uw aanhangwagen en/of auto zo praktisch mogelijk in

De milieustraat gaat in de week van 13 november veranderen. Haps biedt dan een milieustraat die voldoet aan de eisen van deze tijd en onder meer past bij het samen werken aan 100% afvalscheiding in 2030. U komt eerst langs de recyclebare grondstoffen en als laatste komt u langs het restafval waar u voor moet betalen. Houd hiermee rekening tijdens het laden van uw aanhangwagen of auto.

Gerard Stoffels voorzitter Bestuurscommissie Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel en wethouder gemeente Cuijk: “Wist u dat Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel op het gebied van afvalscheiding landelijk gezien tot de absolute top behoort? Dit komt doordat u uw afval zo goed gescheiden aanbiedt. Zowel thuis als op de milieustraat”.

Ga voor recycling
De milieustraat is in de week van 13 november bereikbaar, met zo weinig mogelijk hinder rijdt u eerst langs de recyclebare grondstoffen en als laatste komt u langs het restafval. Houd hiermee rekening tijdens het laden van uw aanhangwagen of auto. Dit maakt het allemaal makkelijker tijdens het uitladen op de milieustraat. Bovendien houdt u op die manier het minste restafval over (waar u voor moet betalen!). Vrijwel alle grondstoffen tot 2m² zijn gratis, mits deze gescheiden worden aangeboden. Op de plattegrond kunt u zien hoe de vernieuwde milieustraat wordt ingericht. Goederen die geschikt zijn voor hergebruik kunt u inleveren bij kringloopwinkel Stichting Actief in Cuijk en Boxmeer.

Betalen per pin
Op de milieustraat kun u alleen betalen per pin. Dit heeft voordelen voor u én voor de medewerkers op de milieustraat. Naast het verhogen van de veiligheid zorgt het betalen met de pinpas ook voor een betere doorstroom op de minimileustraat. Betalen met pin gaat sneller dan contant afrekenen. Het pinapparaat is mobiel, dus u hoeft uw auto niet te verlaten.

Voor meer informatie
Bekijk onze website: www.afvalaanbieden.nl
Download onze AfvalApp: www.deafvalapp.nl
Stuur ons een e-mail: info@afvalaanbieden.nl
Volg ons op Twitter: @BCA_LvCB
Bel onze Afvalinfolijn: (0485) 338 352

» Ga naar de link
Contactgegevens
Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel
Beijersbos 1
Haps