26 mrt, 09:58
2018
Nieuws

Vrije val Stormvogels, Vitesse rijp voor degradatie

Er zijn oorzaken voldoende aan te wijzen waarom het niet best gaat met Stormvogels’28 uit Siebengewald, maar dat wil niet zeggen dat er niet gevochten moet worden voor elke overwinning. In een gelijk opgaand duel werd Boekel Sport uiteindelijk winnaar met 3-2, vooral omdat Boekel net iets feller was en ook echt wilde winnen. Stormvogels-trainer Roy de Haan miste bij zijn team een stuk beleving en de drang om het maximale eruit te halen ten koste van alles. Voor rust scoorde Bart Seegers de gelijkmaker (1-1) en Thomas Creemers deed dat een kwartier na rust (2-2). De winnende treffer voor Boekel viel 5 minuten voor tijd. Bekijk hier de wedstrijdfoto’s >>>>

In de derde klasse D is het Vitesse’08 dat de meeste verliespunten heeft ( één punt meer, maar ook twee wedstrijden meer gespeeld dan Hapse Boys). Afgelopen zondag werd er op eigen veld met 0-2 verloren van VV Handel. Lees hieronder het wedstrijdverslag met foto’s.

Het bericht Vrije val Stormvogels, Vitesse rijp voor degradatie verscheen eerst op Maasduinen Centraal.

Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »